Depression

Depression och årstidsrelaterade känslomässiga störningar

De årstidsrelaterade känslomässiga störningarna (S.A.D.), dåligt morgonhumör och depression orsakas av ett stort antal faktorer som gäller familjeproblem, sociala problem, neuropsykologiska problem och hormonella störningar samt störningar som vi inte kan räkna upp eftersom de är så många till antalet.

Depression kan åtföljas av nervositet och ångest, rädsla och kan dessutom förbli kvar i det undermedvetna utan att man märker det. Många personer anpassar sig att leva med permanent depression. Depression är den farligaste formen av alla sjukdomar eftersom den fråntar oss varje glädje och livslust.

Depression blockerar och förändrar den mentala biokemin och leder till en ond cirkel med negativa händelser i kroppen och sinnet. Under århundraden har framkallandet av rädsla och depression varit huvudinstrumentet som användes av auktoritära och tyranniska religiösa rörelser och av regimer för att förtrycka människor och göra dem fogliga och undergivna.

Ett vanligt och utspritt tillstånd med mer eller mindre djup depression är den som följer på klimakteriet och det manliga klimakteriet och beror uppenbarligen på minskningen av könshormonerna. Key Melatonin Night, återställer en ungdomlig hormoncykel bättre än något annat läkemedel som verkar på hjärnans biokemi och lindrar eller botar depressionen på många sätt.

Den återställer en fysiologisk söm och könshormonernas cykliska återkomst, särskilt när det gäller testosteron och östrogen. Kortvariga effekter är synbara, men man får bäst resultat i att återställa ett positivt och euforiskt morgonhumör genom en längre behandling med melatonin med en kombination av diet, fysisk träning och sexuella aktiviteter.

För dessa fall har vi framtagit Key Melatonin Night.
Other Language: www.keymelatonin.com