Biorytmer

Rytmerna, regelbundenheten, cyklerna, variationerna i dagsljuset och årstiderna har outplånligt kännetecknat utvecklingen av livet på vår planet. Inget undflyr lagarna om planeternas och kosmos förändringar och livet själv i alla uttryck har fått en egen aktuell form under inflytande av solen, månen, tidvattnet, jordens rotation och revolution. Minsta process eller händelse i vår kropp lyder biorytmens naturlagar.

När ett nytt liv skapas i moderlivet beror det på ägglossningen och fertiliteten. Fertiliteten hos kvinnan är nära sammanbunden med månens faser och den neuroendokrina cykliska regleringen. Själva livet och bibehållandet av hormon- och cellcyklarna, medan åldrande och död är exakta motstatsen: förlusten av den cykliska anpassningen.

Alla hormoner, inklusive melatonin, som är ett kemiskt överföringsämne, följer en exakt och identifierbar variation mellan dag och natt.

Den cykliska variationen plattas till. När vi åldras och står inför döden är det för att vårt genetiska program tar slut. Det är orsaken till att nattsignalen i melatoninet i tallkottkörteln talar om hur gamla, unga eller störda vi är.

Frånvaron av nattliga toppar av melatonin i tallkottkörteln betyder inte nödvändigtvis att vi håller på att dö, men vi kan förvänta oss degenerativa och autoimmuna sjukdomar eller cancer. Det är faktiskt så att Key Melatonin Night skyddar tallkottkörteln mot åldrande och genom det, skyddas kroppen mot reduktionen av hormonnivåerna och utvecklingen av typiska sjukdomar vid åldrande som kranskärlssjukdomar och hjärt- och kärlsjukdomar, autoaggressiva sjukdomar och cancer.

Vi kan med säkerhet förebygga denna progressiva förlust av den endogena hormoncykeln och skydda tallkottkörteln genom att administrera Key Melatonin Night varje kväll tillsammans med de lämpligaste och mest effektiva mineralerna.

För dessa fall har vi framtagit Key Melatonin Night.
Other Language: www.keymelatonin.com